Iskustva klijenata

Otkrijte iskustva i priče o uspjehu koje dijele naši cijenjeni klijenti. Saznajte kako je Proprium napravio razliku u njihovim poslovanjima.

Luke Buesnel

Story League

“Laura je bila briljantna! Mogla je odgovoriti na svako moje pitanje o korištenju ClickUp-a i dobro je znala kako moja tvrtka može koristiti alat za upravljanje projektima za povećanje naše produktivnosti i učinkovitosti. Toplo preporučujem angažiranje Laure kao vašeg stručnjaka za ClickUp.”

★★★★★

Giacomo La Vita

One Love Innovations

“Nevjerojatno iskustvo rada s Laurom. Organizirana je, izuzetno obrazovana i učinkovita. Uspješno smo postavili naš ClickUp projekt te poboljšali komunikaciju i sustave cijele moje tvrtke. Hvala vam na visokoj vrijednosti koju ste unijeli u moj posao.”

★★★★★

Gina Bultman

BCP Digital Marketing

“Laura me dovela od potpuno zbunjene do potpuno organizirane u roku od 60 minuta. Njezina komunikacija je stvarno dobra, a njezine ideje su na mjestu! U potpunosti namjeravam ponovno raditi s njom i uključiti njezine planove u svoj posao kako bih organizirala svoj poslovni rast da više ne bude tako bolan!”

★★★★★

Vincent Picone

Picone Real Estate

“Laura je zakon!”

★★★★★

Maria Amelie

Startupmigrants

“Prekrasno, uslužno i brzo odgovora! Laura je također dobra u predlaganju novih rješenja, sustava i programa za naše izazove :-)”

★★★★★

Justin Anderson

Avada Properties

“Vrlo obrazovana, od velike pomoći, super zadovoljna rezultatima sastanka. Poznaje CU iznutra i izvana i dala mi je sjajne prijedloge kako optimizirati i pojednostaviti.”

★★★★★

Travis Hatch

Travis Hawkes Media

“Laura je vrlo obrazovana i profesionalna, bilo je super raditi s njom i planiram opet raditi s njom!”

★★★★★

Laura Cooper

Blck Mrkt

“Sjajno iskustvo! Naučio sam PUNO toga i moj će posao biti učinkovitiji s trikovima koje sam naučila na našem sastanku od sat vremena!”

★★★★★

Kieran Iliffe

VerifyMyAge

“Laurina komunikacija bila je izvrsna, jako je brzo shvatila projekt i bila je vrlo dobro organizirana.”

★★★★★

Robert Gare

Moncourt Group

“Radio sam s Laurom više puta prije, ali je ovaj put stvarno nadmašila moja očekivanja – posao je isporučen rano, točno i izgledao je fantastično.”

★★★★★

Justin Howe

Maebeth Properties

“Laura je bila sjajna. Vrlo upućena u svoje područje. Uskoro ćemo opet surađivati!”

★★★★★

Marcus Phillips

Real Property Management Sunstate

“Vrlo obrazovana i isporučeno kako je navedeno. Nastavljam raditi s Laurom.”

★★★★★

Aliah T. Gill

Cold Enterprises LLC

“Laura je stručnjakinja za ClickUp. Došla je u moju tvrtku i bila je voljna surađivati s nama na organski način kako bismo stvorili intuitivno ClickUp rješenje za naš tim. Cijenimo vašu profesionalnost i ručni rad i veselimo se nastavku ponavljanja gdje je to potrebno u nadolazećim mjesecima. Topla preporuka!”

★★★★★

Maria Sentic

Croampro

“Laura je bila prednost naše organizacije. Svi postavljeni zadaci izvršeni su točno, na vrijeme. Laura je iznimno organizirana i izvrstan komunikator. Mogla je nadmašiti svoju ulogu dajući preporuke o web aplikacijama, procesima koje je odbor prihvatio i implementirao. Ponovno ćemo angažirati Lauru. Preporučujemo.”

★★★★★

Jenn Robert

Silver Bay Capital LLC

“Laura je FANTASTIČNA!! Super je organizirana i radi na vrijeme. S njom je vrlo lako raditi i njezin je rad izvrstan. Ona stvarno dobro poznaje ClickUp. Čini se da uvijek uči i istražuje u slobodno vrijeme kako bi se poboljšala. Ona je fantastična radnica i planiramo joj se u budućnosti obratiti s drugim potrebama. Ne mogu se sjetiti niti jedne negativne stvari za reći! Ona je super!”

★★★★★

Maura Loew

RankSense Inc.

“Laura je izvrsna u istraživanju i organizaciji. Pomogla nam je s rješenjima za upravljanje projektima i upravljanje proračunom. Veselim se ponovnoj suradnji s njom u budućnosti.”

★★★★★

Michelle Tolhurst

Creative Desk

“S Laurom je bilo sjajno raditi i mogla mi je pomoći s nekim zadacima na društvenim mrežama. Hvala na pomoći.”

★★★★★

Emily Alonzo

Avocado Studios

“Laura ima izvrsne komunikacijske vještine i pomaže mi da budem iskrena. Koristit ću ponovno.”

★★★★★

Rochelle Hensley

BLKX

“S Laurom je lijepo raditi. Ona je nevjerojatno osjetljiva i nikada nije propustila niti jedan rok. Jedina stvar koja ju je ikad usporavala sam ja – toliko je brza! Jedva čekam raditi s njom na budućim projektima.”

★★★★★

Paul Kenny

“Laura komunicira jasno i brzo i bilo je zadovoljstvo raditi s njom.”

★★★★★

Sandra Hanns

iGreen Media Group

“Laura je učinkovita, kvalificirana i pruža veliku prednost za svaku tvrtku. Nastavit ću koristiti njezine usluge ako budu dostupne.”

★★★★★

Niraj Shah

“Zadovoljstvo je raditi s Laurom – sve je napravljeno na vrijeme i prema super standardu, također je ugodno raditi s njom. Preporučujem.”

★★★★★

Adam Franco

Sammy L. Whitney Construction Co.

“Od velike pomoći. Laura je obavila ogroman posao planiranja naših sastanaka, održavajući nas na pravom putu i osiguravajući da dobivam vrijednost. Nisam želio trošiti vrijeme utapajući se u videozapisima na YouTubeu kako bih smislio rješenje za upravljanje projektom. Laura je pitala što mi treba i odmah smo se bacili na posao. Apsolutno ću nastaviti raditi s Laurom.”

★★★★★

Eric Worral

LoCo Ventures

“Točno ono što sam tražio. Pomogao mi je oko stvari koje su me zanimale, ali je također predstavio nove ideje o kojima ne bih razmišljao.”

★★★★★

Heenal Rajani

Reimagine Co

“Jako mi je drago što je Laura istupila i preuzela ovaj posao umjesto mene. Njezin je rad pokazao njezino iskustvo u korištenju Trello-a i Airtable-a te njezinu inteligenciju i pozornost na detalje. Savršeno je razumjela specifikaciju posla; prikazana jasna, prijateljska komunikacija; i brzo isporučeno, precizan rad koji je nadmašio očekivanja. Laura je pokazala kreativno i inteligentno rješavanje problema kako bi samostalno dovršila posao bez potrebe da me pita što treba učiniti. Toplo preporučujem ovog freelancera.”

★★★★★

Annie Waterston

Marketplace Super Heroes

“S Laurom je apsolutni užitak raditi. Odmah se vidi da želi maksimalno iskoristiti zajedničko vrijeme! Komunikacija na FIVERR-u bila je jasna i brza. Prije poziva tražila me za LOOM kako bih podijelila što trenutno radim i što bih želio postići kako bi mi mogla dati najbolji savjet. Laura je uspjela raspetljati moje misli i staviti ih na logičan način kako bi točno identificirala što tražim. U jednom smo satu stvorili početak plana koji potpuno će očistiti i sistematizirati moj click-up. Jako sam zadovoljan pozivom i rezerviram više za nastavak suradnje s njom. Ako tražite stručnjaka za CLICK-UP – ne tražite dalje!”

★★★★★

Blog at WordPress.com.