Održana konferencija “Posao u institucijama ili (samo)zapošljavanje 2020. godine”

Autor članka: Proprium

11.30.2020

Proprium je ovaj tjedan sudjelovao na online konferencije “Posao u institucijama ili (samo)zapošljavanje 2020. godine” koja se održala putem Zoom platforme te društvenih mreža udruge KultAkt 25. i 26. studenog. Udruga KultAkt organizirala je konferenciju s ciljem pružanja informacija o osnovnim pojmovima vezanim uz pronalazak posla i ulazak na tržište rada.

Na konferenciji su sudjelovali predavači iz područja kulturne i kreativne industrije koji su učinili prvi korak prema pokretanju i razvijanju poduzetničkih aktivnosti, a jedna od tih predavačica bila je Laura Plantak Pul, vlasnica tvrtke Propriuma, koja je na predavanju “Kako koordiniramo kreativnost?” ispričala priču o nastanku i razvoju Propriuma.

Predavanjem je obuhvatila rad tvrtke Proprium od osnutka 2018. godine i prikazala rad u području marketinga i menadžmenta unutar kulturne i kreativne industrije putem niza uspješnih projekata. Puno predavanje možete pogledati na našem YouTube kanalu.

 

Izvor fotografije: Udruga KultAkt 

 

Predavanja su bila podijeljena u tri tematske grupe: cjeloživotno obrazovanje, zapošljavanje i poduzetništvo nakon kojih slijede panel diskusije. Predavači koji su sudjelovali na konferenciji zainteresiranima su približili ulazak u tržište rada, poduzetništvo te samozapošljavanje te ponudili korisne savjete prema vlastitim iskustvima i izazovima s kojima su se tijekom svojeg rada susreli.

Udruga KultAkt neprofitna je organizacija koja djeluje od 2016. godine te aktivno sudjeluje u promicanju kulture i kreiranju kvalitetnog slobodnog vremena na području grada Osijeka. Potiče mlade na volontiranje te kreiranje projekata koji doprinose široj zajednici. Sva predavanja konferencije mogu se pronaći na Facebook stranici ili na YouTube kanalu udruge KultAkt.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest

Shares