Otvorena Facebook grupa “Mreža kreativne industrije: savjeti”

Računalo

Autor članka: Proprium

03.21.2019

Već se duže vrijeme pojam kreativne industrije sve češće spominje kad govorimo o industrijama koje bilježe veliki rast u posljednih nekoliko godina. Godina je 2019. i itekako smo svjesni rasta kreativne industrije kroz produkciju, promociju, distribuciju proizvoda i usluga u kulturi, umjetnosti, baštini i srodnim područjima. S obzirom na rast i zanimanje za kreativnu industriju, puno je nejasnoća i pitanja koja ostaju neodgovorena.

Edukacija

Kako bi se približili pojmovi vezani za kreativnu industriju što većem broju ljudi, nevezano jesu li oni već dio spomenute industrije ili to tek planiraju postati, otvorena Facebook grupa pod nazivom “Mreža kreativne industrije: savjeti“. U današnje vrijeme kad je traženje informacija o temama koje nas zanimaju postalo gotovo u potpunosti vezano za internet i društvene mreže, vjerujemo da ćete u grupi pronaći sve potrebne odgovore i moći postaviti pitanja.

Bavit ćemo se pretežito temama vezanima za menadžment i marketing, no i ostale teme su i više nego dobrodošle ako su vezane za kreativnu industriju. Otvaranjem grupe želimo pružiti mogućnost suradnje, okupljanja svih izravno i neizravno uključenih sudionika kreativne industrije na jednom mjestu te međusobnu podršku odgovara na pitanja iz područja menadžmenta i marketinga.

Ruke

Grupu je pokrenula i vodi Laura Plantak, vlasnica Propriuma, koji se bavi edukacijama, savjetovanjem i uslugama iz područja kreativne industrije. Dostupna je za sve upite na laura@proprium.hr

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest

Shares