SAKUD Đakovštine: Radionica “Kako napisati i prijaviti projekt na natječaj?”

Poduka u području marketinga i menadžmenta jedna je od naših usluga. Članovi Saveza kulturno-umjetničkih društava Đakovštine izrazili su želju za proširivanjem znanja o projektima i natječajima. Pozvali su Proprium da održi edukaciju pod nazivom „Kako napisati i prijaviti projekt na natječaj“. Edukacija je održana u Gradskoj knjižnici i čitaonici u Đakovu. 

S obzirom na svoje desetogodišnje iskustvo kada su u pitanju natječaji i prijava projekata na natječaje, Laura je u edukaciju uključila mnogo primjera iz prakse različitih projekata.

SAKUD Đakovštine trenutno se sastoji od 27 kulturno-umjetničkih društava s područja Đakovštine. Kako navodi Turistička zajednica Grada Đakova, “Đakovština je vrlo interesantno područje te u etnografskom smislu predstavlja pravo bogatstvo.” Do danas ovo područje predmet je istraživanja mnogih etnologa, etnografa, etnomuzikologa i ostalih. 

SAKUD Đakovštine: Radionica "Kako napisati i prijaviti projekt na natječaj?"
SAKUD Đakovštine: Radionica "Kako napisati i prijaviti projekt na natječaj?"

ZAPOČNIMO SURADNJU NA VAŠIM IDEJAMA:

Javite nam se s kratkim upitom i povratno ćemo se javiti za poziv, sastanak ili online upoznavanje kako bismo Vam pomogli riješiti izazov s kojim se suočavate.

Radujemo se Vašim porukama i upitima. 

3 + 9 =

Pin It on Pinterest