Proprium je zaokružio dvije godine rada

Autor članka: Proprium

04.01.2020

Početak travnja za Proprium znači proslava rođendana i ove je godine to proslava druge obljetnice otvaranja. Kada se osvrnemo na naš rad u protekle dvije godine, možemo reći do smo doživjeli i uspone i padove, ali vjerujemo kako je to dio svakog poslovanja. Od početka rada, Proprium iza sebe ima niz klijenata i uspješnih suradnji, uključujući Hrvatski tamburaški savez u Osijeku, Centar za kulturu Đakovo, Plesni studio Shine i drugi. Svaka od suradnji nam je draga na svoj način i vrlo smo ponosni na svaku od njih.

Ove dvije godine pružile su nam mnoge izazove. Svaki novi početak je izazovan, a otvaranje novog posla jedno je od možda najstrašnijih koraka koje se može poduzeti. No u ove dvije godine otvorile su nam se mnoge prilike: ostvarili smo mnoštvo uspješnih suradnji i sudjelovali na mnogim projektima. Svako izazovno iskustvo na kraju donosi nešto dobro, a putem svakog od ovih projekata zaoštrili smo svoje radne sposobnosti i izašli spremni za sljedeću suradnju.

S tim stavom krenuli smo i u 2020. godinu. Iako smo bili prisiljeni prebaciti se na rad od kuće, vjerujemo da ćemo i ove godine ostvaritim mnoge uspjehe.

Nastavite pratiti naš rad putem naše web stranice, Facebook stranice, Instagram stranice, Twitter profila i LinkedIn profila, a u nastavku teksta donosimo kratki pregled nekoliko uspješnih suradnji koje smo ostvarili u prethodne dvije godine!

 

Hrvatski tamburaški savez u Osijeku: 42. međunarodni festival umjetničke tamburaške glazbe

 

 

Hrvatski tamburaški savez u Osijeku zajedno s Osječko-baranjskom županijom, Gradom Osijekom te Slavonskim tamburaškim društvom „Pajo Kolarić“ organizirao je 42. Međunarodni festival umjetničke tamburaške glazbe od 30. svibnja do 2. lipnja 2019. godine u četiri slavonska grada – Osijeku, Našicama, Vukovaru i Đakovu. Cilj koji ovaj festival u svojoj izvedbi nastoji ostvariti su poticaj i njegovanje tamburaške glazbe okupljanjem skladatelja, dirigenata, glazbenih stručnjaka, pedagoga i mladih glazbenika tamburaša na jednome mjestu za razmjenu znanja i umijeća. Tijekom četiri večeri, u natjecateljskom i revijalnom programu, ljubiteljima orkestralne tamburaške glazbe predstavila su se 23 tamburaška orkestra i komorna ansambla s preko 500 glazbenica i glazbenika tamburaške glazbe iz Hrvatske, Slovenije, Srbije te Bosne i Hercegovine.

Proprium je u organizaciju bio uključen kroz promociju festivala na društvenim mrežama i najavu festivala u medijima te kroz objavljivanje sadržaja uživo tijekom održavanja festivala.

 

Konferencija Women in Data Science 2019.

 

 

Zajedno s ambasadoricama Stefani Majić i Matejom Hržicom, sudjelovali smo u organizaciji Women in Dana Science Croatia, jednodnevne konferencije kojoj je cilj proširiti znanje o najnovijim tehnologijama i istraživanjima vezanima za obradu i korištenje podataka u raznim domenama. Konferencija želi pokazati kako se znanost o podatcima može pretvoriti u vrijedan resurs pri kreiraju poslovnih i IT strategija.

Ciljevi konferencije WiDS Croatia su okupiti vodeće znanstvenike i poduzeća u Hrvatskoj koji se bave ovom tematikom, povezati ljude sličnih interesa te prikazati interdisciplinarnost podatkovne znanosti na konkretnim primjerima iz poslovnog svijeta i svakodnevnog života. Konferencija je održana 8. ožujka 2019. godine u Arheološkom muzeju u Osijeku.

 

SAKUD Đakovštine: Radionica “Kako napisati i prijaviti projekt na natječaj?”

 

 

Članovi Saveza kulturno-umjetničkih društava Đakovštine izrazili su želju za proširivanjem znanja o projektima i natječajima te su pozvali Proprium da održi edukaciju pod nazivom „Kako napisati i prijaviti projekt na natječaj“. Edukacija je održana u Gradskoj knjižnici i čitaonici u Đakovu. 

S obzirom na svoje desetogodišnje iskustvo kada su u pitanju natječaji i prijava projekata na natječaje, Laura je u edukaciju uključila mnogo primjera iz prakse različitih projekata.

 

Centar za kulturu Đakovo

 

 

Centar za kulturu Đakovo ustanova je u kulturi koja je osnovana 1994. godine u Đakovu. Zadužen je za realizaciju filmskog programa, scenskog programa koji uključuje dramske, folklorne i druge pripredbe te likovne izložbe, a u dvorani Centra se održavaju i programi kako bi se obilježili značajni datumi za grad Đakovo, osnovne i srednje škole. Osim toga, održavaju se predstavljanja knjiga, stručna predavanja, političke tribine i slično.

Ove godine započeli smo suradnju s Centrom koja se bazira na digitalnom marketingu. Glavni cilj je povećanje vidljivosti sadržaja koji pruža Centar za kulturu Đakovo putem objava na Facebook stranici Centra i njihovoj službenoj web stranici.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest

Shares