Proprium na Kreativnoj riznici 2019.: Radionica “Ciklus organizacije događaja”

Autor članka: Proprium

03.29.2019

Travanj je u Osijeku već nekoliko godina za redom rezerviran za održavanje Kreativne riznice. Ove se godine održava od 10. do 13. travnja na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Kreativna riznica “popularizacijski je simpozij znanstvenika i praktičara okupljenih oko milenijske uloge kreativne industrije.” (izvor: kreativna-riznica.com) Ove godine tema je “kružna kreativnost”. Očekuje se raznolik program koji svake godine okuplja veći broj javnih ustanova vezanih za kulturu i gospodarstvo.

Ove godine Kreativna riznica nudi predavanja, okrugle stolove, panel rasprave, radionice, kreativne nastupe, izložbe, ali i zabavni dio te neizostavne stanke za nadahnuća tijekom kojih ćete se moći okrijepiti kavom i hranom te upoznati ostale sudionike. Prijava na svaki događaj je obavezna, a program pogledajte ovdje. Na naše predavanje se možete prijaviti na sljedećem linku: http://bit.ly/2WDl4hJ.

WIDS Croatia 2019

Nama je Kreativna riznica ove godine posebno zanimljiva jer sudjelujemo kao predavači. Točnije, naša Laura održat će radionicu s temom “Ciklus organizacije događaja”. Kroz ovu interaktivnu radionicu predstavit će se zaokružena cjelina organizacije događaja na primjeru organizacije konferencije Women in Data Science. Konferencija Women in Data Science održana je 8. ožujka 2019. godine u Arheološkom muzeju u Osijeku i za cilj je imala proširiti znanje o najnovijim tehnologijama i istraživanjima vezanima za obradu i korištenje podataka u raznim domenama. Konferencija je pokazala kako se znanost o podatcima može pretvoriti u vrijedan resurs pri kreiraju poslovnih i IT strategija.

S obzirom na to da smo u konferenciji sudjelovali kao suorganizatori, predstavit ćemo organizacijsku stranu priče i otkriti kako je tekao proces priprema i realizacije.

Sudionici će nakon toga imati priliku na primjeru konferencije sami donijeti odluke unutar organizacije te steći okviran dojam koji opseg organizacije zahtijeva organizacija događaja. Radionica je namjenjena svim zainteresiranim sudionicima, a održat će se na Ekonomskom fakultetu u Osijeku u dvorani 3. Vrijeme održavanja je 11. travnja u 17:15 sati.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest

Shares