Proprium započeo s radom

Laura piše.

Autor članka: Proprium

04.02.2018

Spoj koordinacije, edukacije i organizacije s dodatkom znanja iz područja menadžmenta i marketinga. Sve to čini Proprium, novootvoreni obrt za edukaciju, savjetovanje i usluge. Službeni početak rada Propriuma je 1.4.2018., no ideja o osnivanju i vođenju ovakve vrste posla kuha se u glavama pojedinaca već dosta dugo vremena. Čitav proces za vlasnicu i osnivačicu Lauru nije bio nimalo jednostavan. Pisanje poslovnog plana sa svim detaljima potrebnim kako bi posao mogao nesmetano početi trajali su dosta vremena prije nego je u rukama držala obrtnicu.  

 

Sa mišlju kako svakom pojednicu koji je dionik kreativnih i kulturnih industrija treba pružiti resure da kreativni dio svog posla vodi sam, a ostale poslove koji se tiču vođenja i koordinacije prepusti nekom drugom, osmišljen je i slogan. On glasi: „Koordiniramo kreativnost!“. I primjenjujemo ju svakodnevno, o čemu više donosimo putem blog posta o tome kako nam znanja iz područja kulturalnog menadžmenta pomažu u svakodnevnim zadaćama.

 

Proprium ured.

Usluge se sastoje od:

Edukacija, prilikom koje educiramo klijente u željenim područjima nakon čega su sposobni sami voditi određeni dio posla u budućnosti.

Koordinacija, kojom priskačemo u pomoć u slučaju da je klijentu potrebno koordinirati određeni dio posla za koji u tom trenutku nema vremena ili resursa.

Organizacija, putem koje čitav proces organizacije događaja preuzimamo na sebe.

Novosti koje se tiču sve tri usluge pratite putem web stranice Propriuma i društvenih mreža, a o novim temama redovito ćemo pisati na blogu. Za početak,vjerujemo da biste voljeli pročitati detaljnije o nama i našim uslugama:

  1. Kulturalni menadžment u službi primjene kreativnosti
  2. Tri razloga zašto nam se trebate javiti
  3. Što znači „Proprium koordinira“?
  4. Organizacija– od ideje do realizacije uz pomoć Propriuma

 

 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest

Shares