“Women in Data Science” Croatia u ožujku u Osijeku

konferencija

Autor članka: Proprium

02.05.2019

Početak godine za Proprium označio je početak suradnje u organizaciji konferencije “Women in Data Science”. Riječ je o jednodnevnoj konferenciji koja za cilj ima proširiti znanje o najnovijim tehnologijama i istraživanjima vezanima za obradu i korištenje podataka u raznim domenama, a početkom ožujka dolazi u Osijek. Konferencija želi pokazati kako se znanost o podatcima može pretvoriti u vrijedan resurs pri kreiraju poslovnih i IT strategija.

Women in Data Science 2018.

Ciljevi konferencije WiDS Croatia su okupiti vodeće znanstvenike i poduzeća u Hrvatskoj koji se bave ovom tematikom, povezati ljude sličnih interesa te prikazati interdisciplinarnost podatkovne znanosti na konkretnim primjerima iz poslovnog svijeta i svakodnevnog života. Kroz 11 predavanja predstavit će se najnovija tehnološka i istraživačka dostignuća iz područja podatkovnih znanosti, a uz predavanja bit će održana i panel rasprava. Mjesto radnje bit će Arheološki muzej Osijek.

Ciljana publika su studenti i ljudi iz poslovnog svijeta koji se već bave ili bi se htjeli početi baviti podatkovnom znanosti, kao i predstavnici tvrtki kojima je ovo područje zanimljivo ili od interesa. Ulaznice za konferenciju bit će puštene u prodaju od 6. veljače 2019. u podne putem službene web stranice konferencije. Cijena ulaznice su 100 kn, dok studenti ostvaruju popust te mogu kupiti ulaznicu po cijeni već od 50 kn. Također, za one koji žele dobiti više od same konferencije postoje i „supporter“ ulaznice po cijeni od 150 kn.

Women in Data Science 2018.

Očekuje nas mnogo zanimljivih tema i predavačica, stoga pratite novosti na službenoj web stranici konferencije te na Facebook stranici.

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Održana konferencija "Women in Data Science" - Proprium - […] dan žena 8. ožujka 2019. godine. Našli smo se u ulozi suorganizatora konferencije. Kako smo već naveli, “riječ je…

Submit a Comment

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest

Shares