Tri razloga zašto nam se trebate javiti

Diana piše u uredu.

Autor članka: Maja Bogdan

Maja je uz kulturne događaje volontirala i na sportskim te putem prethodnih iskustava u radu s klijentima naučila kako primijeniti asertivnu komunikaciju i pravilno planirati. Njezin talent je razumjeti pojedinca i pristupiti s prijedlogom koji rješava njegov izazov ili izazov organizacije.

05.25.2018

Proprium je osmišljen kao kombinacija usluga koje mogu zatrebati suvremenom menadžeru ili marketinškom stručnjaku. U Dianinom blog postu možete pročitati više o Propriumu. Nama je u cilju klijentu ponuditi rješenje koje njemu odgovara u zadanom vremenu i na određenom mjestu. Osim naših karakterističnih usluga, u cilju nam je riješiti klijentov problem, vlastitim učenjem i napredovanjem u određenom području. Danas ćemo vam pokušati objasniti, u tri kratka razloga, zašto smo mi vaš najbolji izbor za edukaciju.
 

Stručnost

Iz vlastitog iskustva, znamo da je pravilna edukacija ključ uspjeha. Puno lakše je nešto potražiti u par klikova u pidžami s kauča, nego odlaziti na predavanja ili radionice u slobodno vrijeme. Ne vjerujte svemu što piše na internetu! Bilo tko može u bilo kojem trenutku napisati vlastito mišljenje o nekom proizvodu, osobi ili usluzi. Želite li da vas osoba koja nije stučna uči o poslovanju vaše organizacije? Ukoliko želite opstati, nadamo se da ćete istražiti kome ćete se povjeriti. Javite se nama. Osjetna je razlika kada „učite“ letimice, dijelove koji vas zanimaju iz anonimnih izvora i kada vas uče stručne osobe koje stoje iza svakog svog projekta i posla.
 
Šalica, Proprium podsjetnica i pečat (izvor: Proprium)

Izvor: www.proprium.hr

Nama nije izazov podučiti vas o marketingu ili menadžmentu, kada smo ih i same prošle više puta. Svakim danom učimo nešto novo i nadopunjujemo znanje s fakulteta. Magistrirale smo na sadašnjem Odsjeku za kulturu, medije i menadžment na osječkoj Akademiji za umjetnost i kulturu tako da smo posljednjih desetak godina potpuno posvećene učenju, uz brojna volontiranja na kulturnim, umjetničkim, sportskim i poslovnim događajima.
 

Oprema

Osim što vam poklanjamo prvih pola sata potpuno besplatnih informacija i savjeta, dolazimo u vaš prostor i s vama krojimo zajednički proizvod. Naravno, možete doći kod nas, ali se možemo naći i u nekom, opuštenijem okruženju ako vam je tako ugodnije. Kada dogovorimo našu edukaciju i njezin oblik (radionica, seminar, tečaj, webinar), krećemo u akciju! Vi imate brigu manje, a nama posao tek počinje. Ovisno o broju zainteresiranih polaznika, blizini i mogućnosti prijevoza biramo prostor i vrijeme. U cijenu su uključeni dodatni materijali za praćenje edukacije, tako da ne morate nositi svoje rokovnike i bilježnice. Želimo da se osjećate ugodno i opušteno, iako učite pa ćemo vam (ovisno o trajanju edukacije) pripremiti odgovarajući kratki, osvježavajući obrok. Na dogovorene radionice, seminare i tečajeve nosimo svoju opremu koja, između ostalog, sadrži laptope, projektor, projekcijsko platno, zvučnik i mikrofon. Osim opreme potrebne za rad, nosimo i fotoaparat kako bismo zabilježili novi projekt, a i podijelili pokoju fotografiju na društvenim mrežama.
 
Rokovnik, kemijske olovke i biljka (izvor: Proprium)

Izvor: www.proprium.hr

Pristupačnost

Što se tiče našeg pristupa stručnim temama, otvorene smo i fleksibilne za dogovore. Možemo vas educirati individualno i grupno. Primjerice, ako ste menadžer, možete poslati svoje djelatnike na grupne edukacije kako bismo ih naučili nekom području vašeg poslovanja, da biste vi potrošili manje vremena i novca u budućem poslovanju. Druga mogućnost je zatražiti individualne poduke za djelatnika određenog sektora ili za sebe, kako bismo vam pomogli da unaprijedite određeni sektor ili organizaciju. Znamo što želite znati, što vas zanima, a pokoju statistiku i brojke ćemo vam ispričati, jer moramo. Oni koji bi radije iz udobnosti svojega doma naučili nešto novo preporučujemo webinare. Njih ćemo snimiti uz svu potrebnu opremu, kako bi snimak bio što kvalitetniji, a vi što zadovoljniji. U cilju nam je približiti vam menadžment i marketing kako biste shvatili da vam vrijeme, rokovi i financije mogu biti prijatelji u poslovanju. Spremne smo odgovoriti vam na pitanja na kraju edukacija, kao i preporuku te dogovor za buduće suradnje. Nakon završene edukacije, imate priliku nam reći što vam se sviđa kod nas. Spomenuli bismo da možete i prigovoriti, ali uvjerit ćemo vas da nećete ni pomisliti na to.
 
Podsjetnica, biljka i uredski pribor (izvor: Proprium)

Izvor: www.proprium.hr

Osim znanja i iskustva koje posjedujemo, možemo se pohvaliti radom u neprofitnim organizacijama koje su nas naučile radu s ljudima i suočavanju s nepredviđenim situacijama. Svakim danom  primjenjujemo teorijska znanja, pratimo tržište i istražujemo nove aplikacije i alate. Ako vas zanima kakve smo uživo kako bismo upotpunile dojam, javite nam se! Naći ćemo rješenje za uštedu vašeg vremena i novca!
 

Što kažete, hoćete li nam se odmah javiti? Znate li nekoga kome je potrebna pomoć u poslovanju?  

 

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Organizacija - od ideje do realizacije uz pomoć Propriuma - Proprium - […] posvetiti dijelovima organizacije koju oni smatraju zanimljivijom. O edukaciji više pronađite u Majinom blog postu, a u nastavku čitajte o tome kako naša…
  2. Što znači "Proprium koordinira"? - Proprium - […] razliku od edukacije i organizacije, čije nazivi govore što ta usluga predstavlja, ime ove usluge postavlja upitnike. […]
  3. Spoj tri vrste usluge s ciljem koordinacije kreativnosti - Proprium - […] Tri razloga zašto nam se trebate javiti […]

Submit a Comment

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest

Shares