Izjava o privatnosti

Izjava o privatnosti

Proprium, obrt za edukaciju, savjetovanje i usluge, Trg Ante Starčevića 10, 31000 Osijek, OIB: 30693167342 (u nastavku teksta „mi“, „nama“, „naš“) vlasnik je web stranice www.proprium.hr. Svjesni smo činjenice da je privatnost podataka danas najvažnije pitanje i stoga smo stvorili ovu izjavu o privatnosti kako bismo pokazali da brinemo o privatnosti naših korisnika te kako bismo ih informirali o načinima skupljanja i obrade osobnih podataka na ovoj web stranici.

Prikupljanje podataka

Osobni podatak je svaki podatak koji se odnosi na pojedinca čiji je identitet poznat ili se može utvrditi. Pojedinac čiji se identitet može utvrditi je osoba koja se može identificirati izravno ili neizravno, osobito uz pomoć identifikatora kao što su ime, identifikacijski broj, podaci o lokaciji, mrežni identifikator ili uz pomoć jednog ili više čimbenika svojstvenih za fizički, fiziološki, genetski, mentalni, ekonomski, kulturni ili socijalni identitet tog pojedinca.

Koje podatke prikupljamo?

Osobne podatke koje nam pružate prijavom na našim web stranicama, izravnim obraćanjem putem naših web stranica, pružanjem povratnih informacija, popunjavanjem obrasca, slanjem e-maila, pozivanjem, dijeljenjem sadržaja na Proprium web stranici ili javnim dijeljenjem informacija o Propriumu na društvenim mrežama.

Podatke koje kreiramo (npr. podatke koji se prikupljaju automatski kada pristupate našoj web stranici ili nekoj od aplikacija, npr. IP adresa, ID uređaj, koji preglednik koristite ili kako surađujete sa Proprium web stranicama prije ili poslije otvaranja Proprium naloga.

Podatke prikupljene iz drugih legitimnih izvora kao što su Proprium promotivni partneri, iz javnih izvora, podaci iz vaše interakcije sa našim oglašavanjem ili osobni podaci koji su dio vašeg profila na društvenoj mreži i koje ste nam stavili na raspolaganje.

Zašto obrađujemo Vaše osobne podatke?

Vaše osobne podatke obrađujemo kako bismo komunicirali s vama, realizirali vaše naloge za kupovinu, odgovorili na vaša pitanja i dostavili vam podatke o Propriumu i našim proizvodima. Također, obrađujemo vaše osobne podatke jer nam to pomaže u poštivanju zakona, prodaji ili prenošenju bilo kojeg relevantnog dijela našeg poslovanja, upravljanju našim sustavima i financijama, provođenju istraga i ostvarivanju zakonskih prava. Vaše podatke kombiniramo iz svih izvora za koje ste nam dali pristup kako bismo vas bolje razumjeli te da vaše cjelokupno iskustvo s Propriumom bude uspješnije.

Tko može pristupiti Vašim osobnim podacima i zašto?

Ograničavamo otkrivanje vaših osobnih podataka drugima. U nekim slučajevima moramo otkriti vaše podatke, uglavnom sljedećim primateljima:

  • Društvima u okviru Proprium obrta, gdje su potrebni za naše legitimne interese ili uz vašu suglasnost.
  • Trećim stranama koje smo angažirali da pružaju usluge kao što su administracija Propriumovih web stranica, aplikacija i usluga koje su vam na raspolaganju, uz odgovarajuću zaštitu.
  • Odgovarajućim javnim agencijama i organima vlasti, ukoliko to bude potrebno prema zakonu ili legitimnom poslovnom interesu.

Koja su vaša prava nad vašim osobnim podacima?

Kad vas zamolimo da nam dostavite bilo kakve osobne podatke, bit ćete obaviješteni zašto su nam potrebni i kako ćemo ih koristiti. Vaši osobni podaci bit će obrađeni samo u svrhe navedene u našoj obavijesti o privatnosti podataka ili u bilo koje druge daljnje namjene o kojima ste obaviješteni prije nego što počne obrada. Ako odlučite ne dostaviti osobne podatke kada vas zamolimo za iste, to može ograničiti usluge koje vam nudimo.

Dijelite li osobne podatke s nama, imate pravo zatražiti pristup podatcima koje imamo o vama i dobiti kopiju nakon čega možete zatražiti izmjene ili brisanje podataka. To možete učiniti slanjem elektroničke pošte na laura@proprium.hr.

Bilten (engl. Newsletter)

Davanjem suglasnosti za prikupljanje, obradu i pohranu osobnih podataka u svrhu slanja informativnih ponuda o novim proizvodima i sadržajima na stranici dajete nam suglasnost da vas informiramo o uslugama i novostima iz digitalnog marketinga (savjeti, edukacije, novosti) koje možete kupiti ili na kojima možete sudjelovati te o novim sadržajima na blogu. O novim ćemo vas proizvodima i aktivnostima na stranici obavještavati povremeno, a obavijesti ćemo slati kao e-poštu ili kao newsletter na e-adresu koju ste naveli u obrascima.

Poveznice s trećom stranom

Na našoj web stranici ne nudimo niti pružamo usluge ili proizvode trećih strana.

Upotreba kolačića

Proprium ne koristi tehnologiju za praćenje („cookies“).

Vaša privola

Korištenjem ove web stranice dajete privolu na ovu politiku privatnosti.

Promjene naših Pravila privatnosti

U slučaju promjena naše politike privatnosti obavijestit ćemo Vas o tome na ovoj stranici i ažurirati datum izmjene politike privatnosti dolje kako slijedi.
Ova izjava o privatnosti je zadnji put izmijenjena 29.05.2020. godine.

 

Želimo jasno istaknuti da prilikom posjeta ovoj stranici vaši osobni podatci ostaju tajni, osim ako ih ne želite dobrovoljno otkriti. Obvezujemo se da drugim stranama nećemo otkrivati, prodavati ni prenositi podatke koje smo zaprimili (osim u slučajevima propisanim Uredbom).

PROPRIUM, obrt za edukaciju, savjetovanje i usluge, Trg Ante Starčevića, 31000 Osijek postupa kao “voditelj” vaših osobnih podataka koji se obrađuju prema ovoj Obavijesti o privatnosti podataka ili u vezi sa njim. Ako imate bilo kakvih pitanja ili komentare u vezi privatnosti podataka ili praksama Propriuma prilikom prikupljanja i obrade osobnih podataka, obratite nam se na:

Broj telefona +385992208338
E-mail: laura@proprium.hr
Sjedište: Trg Ante Starčevića 10, 31000 Osijek

Pin It on Pinterest