često postavljena pitanja

  • Minimalan broj sudionika za grupne poduke je dva. U slučaju radionice, maksimalan broj sudionika je između 30 i 36. Za predavanja i seminare nema maksimalnog broja, svi su dobrodošli..

  • Nakon što dogovorimo sastanak (putem e-maila ili telefonski), naše predstavnice dolaze u Vaš prostor kako bismo saznali Vaše želje i potrebe. Nakon inicijalnog upoznavanja dogovaramo rješenje koje najbolje odgovara izazovu s kojim se susrećete te formiramo plan zajedničkog rada. U procesu savjetovanja pružamo smjernice koje će Vam pomoći da sami riješite izazov s kojim se susrećete, uz naše korake.

  • Prethodno znanje nije potrebno. Naša uloga je da Vam pomognemo s osnovama isto kao i s naprednim dijelom koji nudimo. Ovisno o vrsti usluge, dostupni su i materijali koji ju komplementiraju te dodatne konzultacije s nama..

  • Možemo. Jedna od prednosti naših usluga je što su prilagođene Vama i naš cilj je pružiti uslugu u Vašem okruženju (individualnim ili grupnim pristupom) kako bismo što efektivnije riješili izazov s kojim se susrećete.

  • Naši usluge su osmišljene putem iskustva u radu unutar kreativnih i kulturnih industrija, a njihova primjena ovisi o pristupu koji je potreban pojedincu ili organizaciji. Koristi se ogledaju nakon pruženog individualnog pristupa, usluge po mjeri prema pojedincu ili organizaciji te procesu koji je potreban kako bi se došlo do željenog rezultata. Naša stručnost i praktično iskustvo će Vam pomoći u izazovu s kojim se susrećete.

  • Da. Paketi služe za kombiniranje usluga kako bismo Vam pružili što povoljnije mogućnosti, no sve usluge su dostupne i pojedinačno. Naš zadatak je pomoći Vam da izaberete odgovarajuću.

  • Dostupni smo na području Republike Hrvatske i pri dogovoru smo dostupni održati poduke izvan Osijeka. Uz navedeno, možemo se dogovoriti i za poduku putem Interneta.

  • Nakon dogovora na sastanku vezano za vrstu usluge i temu koja najbolje odgovara Vašim potrebama, dogovaramo se oko logistike koja je potrebna za izvršenje usluge. U većini slučajeva trebamo spremnost na suradnju, prostor u kojemu ćemo se susresti i strpljenje pri učenju. Oprema za poduke je mobilna i može doći s nama, ako ju ne posjedujete (projektor, platno, mikrofon, zvučnik, diktafon).

  • Kulturne i kreativne industrije obuhvaćaju sva ona zanimanja koja u korijenu imaju individualne vještine, kreativnost i talent. Njima pripadaju podsektori: muzeji, knjižnice i baština, umjetnost, glazba i izvedbene umjetnosti, dizajn, film, fotografija, zanati (umjetnički i tradicijski obrti), arhitektura, računalni programi, igre i novi mediji, elektronički mediji, izdavaštvo, oglašavanje i tržišno komuniciranje. Kulturalni menadžeri su posrednici između stvaratelja tih umjetnosti i organizacijskih poslova. Naš cilj je pronaći organizacijsko rješenje koje zadovoljava sve uključene strane u procese kreativnih i kulturnih industrija i doprinijeti njihovoj tržišnoj učinkovitosti.