O nama

Proprium

Pojedincima i organizacijama, unutar kreativnih i kulturnih industrija, pružamo usluge sa svrhom profesionalnog razvoja i porasta učinkovitosti

Riječ proprium (lat.) odnosno vlastitost, prema rječniku filozofskih pojmova se definira kao karakteristična oznaka koja je svojstvena nekoj vrsti kojoj pripada isključivo i trajno je prisutna u svakom članu; slijedi iz biti ali nije dio te biti (necessarium non essentiale), npr. čovjek je biće koje može govoriti, može se smijati.

Propriumovci smatraju kreativnost obilježjem svih ljudi. Žele ju poticati, razvijati, širiti, dati joj prostor za postojanje i osvijestiti sve u zajednici da kreativnosti i njezini produkti zaslužuju isticanje u zajednici. Kako bi se to istaknulo, osmišljen je slogan: „koordiniramo kreativnost!“.

O nama-1
O nama-Laura

Laura

Osnivačica i vlasnica obrta Proprium

Laura uspješno doprinosi razvoju kulturnih i kreativnih industrija putem djelovanja u neprofitnim organizacijama. Kontinuirano ulaže u svoje znanje sudjelovanjem na konferencijama, seminarima i edukacijama. Njezin talent je upotrijebiti stečeno znanje i prenijeti ga drugima na jednostavan, pristupačan i praktičan način.