O NAMA

 
Blog0040_Slika1

Što je Proprium?

 
Proprium pruža usluge koje za svrhu imaju profesionalni razvoj i porast učinkovitosti pojedinaca i organizacija unutar kreativne industrije.

Riječ proprium (lat.) odnosno vlastitost, prema rječniku filozofskih pojmova se definira kao karakteristična oznaka koja je svojstvena nekoj vrsti kojoj pripada isključivo i trajno je prisutna u svakom članu; slijedi iz biti, ali nije dio te biti (lat. necessarium non essentiale), npr. čovjek je biće koje može govoriti, može se smijati.

Propriumovci smatraju kreativnost obilježjem svih ljudi. Žele ju poticati, razvijati, širiti, dati joj prostor za postojanje i osvijestiti sve u zajednici što kreativnost može ostvariti. Kako bi se to istaknulo, naš slogan je “Koordiniramo kreativnost!”.

Proprium je osnovan 1. travnja 2018. godine i nudi poslovne i profesionalne usluge pojedincima i organizacijama unutar kreativne industrije.
 

Laura Plantak Pul

Vlasnica Propriuma. Uspješno doprinosi razvoju kreativne industrije putem djelovanja u neprofitnim organizacijama, kao govornik i menadžer u kulturi. Kontinuirano ulaže u svoje znanje sudjelovanjem na konferencijama, seminarima i edukacijama. Njezin talent je upotrijebiti stečeno znanje i prenijeti ga drugima na jednostavan, pristupačan i praktičan način.