O nama

Proprium

Pojedincima i organizacijama, unutar kreativnih i kulturnih industrija, pružamo usluge sa svrhom profesionalnog razvoja i porasta učinkovitosti

Riječ proprium (lat.) odnosno vlastitost, prema rječniku filozofskih pojmova se definira kao karakteristična oznaka koja je svojstvena nekoj vrsti kojoj pripada isključivo i trajno je prisutna u svakom članu; slijedi iz biti ali nije dio te biti (necessarium non essentiale), npr. čovjek je biće koje može govoriti, može se smijati.

Propriumovci smatraju kreativnost obilježjem svih ljudi. Žele ju poticati, razvijati, širiti, dati joj prostor za postojanje i osvijestiti sve u zajednici da kreativnosti i njezini produkti zaslužuju isticanje u zajednici. Kako bi se to istaknulo, osmišljen je slogan: „koordiniramo kreativnost!“.

O nama-1
O nama-tim

O timu

Koordiniramo kreativnost!

Laura Plantak, Maja Bogdan i Diana Kotrla, po struci su magistre kulturologije, smjera kulturalni menadžment. Zajedničkim trudom putem Propriuma žele postići isticanje potencijala pojedinca i organizacija te učiniti kreativne i kulturne industrije dostupne svima s naglaskom na potencijal njihovog rasta.

O nama-Laura

Laura

Osnivačica i vlasnica obrta Proprium

Laura uspješno doprinosi razvoju kulturnih i kreativnih industrija putem djelovanja u neprofitnim organizacijama. Kontinuirano ulaže u svoje znanje sudjelovanjem na konferencijama, seminarima i edukacijama. Njezin talent je upotrijebiti stečeno znanje i prenijeti ga drugima na jednostavan, pristupačan i praktičan način.

O nama-Diana

Diana

Stručna suradnica u edukaciji i marketingu

Diana je svoje iskustvo stekla volontiranjem na velikom broju događaja na području Slavonije. Putem studentskog rada produbila je svoje vještine komunikacije i naučila „meke“ vještine. Njezin talent je ukratko ispričati priču o kreativnosti na društvenim mrežama i povezati se s publikom na pristupačan način.

O nama-Maja

Maja

Stručna suradnica u edukaciji i marketingu

Maja je uz kulturne događaje volontirala i na sportskim te putem prethodnih iskustava u radu s klijentima naučila kako primijeniti asertivnu komunikaciju i pravilno planirati. Njezin talent je razumjeti pojedinca i pristupiti s prijedlogom koji rješava njegov izazov ili izazov organizacije.