Naš tim


Upoznajte izuzetne pojedince koji guraju Proprium Agency naprijed. Istražite stručnost, predanost i strast koji čine naš tim bitnim dijelom Vaše priče o uspjehu.

Osnivač & CEO

Ona je iskusna konzultantica s pozadinom u poslovnom menadžmentu i strašću za optimizacijom procesa. Njezina stručnost leži u vođenju klijenata kroz faze procesa i implementacije softvera, osiguravajući besprijekornu integraciju i učinkovit rad. Laurina pažnja prema detaljima, vještine rješavanja problema i predanost pružanju izuzetnih rezultata čine je neprocjenjivim resursom za naše klijente. Laura ima ključnu ulogu u postizanju pozitivnih rezultata i pomaže tvrtkama u prosperitetu.

Anja Filipović

Account Manager

Anja ima pozadinu u psihologiji i iskustvo u upravljanju projektima. Ona doprinosi projektima svojim organizacijskim vještinama, administrativnim radom i orijentacijom prema detaljima.

Account Manager

Sara ima iskustvo u području informacijske tehnologije, softverskog inženjeringa i upravljanja bazama podataka. Ona doprinosi implementacijskim i automatizacijskim projektima s ciljem pružanja izuzetnih rezultata našim klijentima.

Sales Coordinator

Vedrana donosi jedinstvenu kombinaciju iskustva u prodaji i strast prema izgradnji snažnih odnosa s klijentima. Njezina predanost personaliziranim interakcijama i ljubav prema putovanjima i edukaciji čine je dragocjenim članom našeg tima.

Marketing Coordinator

Martina je kreativna snaga našeg tima sa strašću prema dizajnu i pripovijedanju priča. Tražeći više znanja u području marketinga, donosi svježe perspektive i tehnike u svom radu, oblikujući privlačan sadržaj i optimizirajući rezultate.

Implementation Coordinator

Eugen uživa koristeći svoje vještine kako bi doprinio uzbudljivim tehnološkim napretcima koji se događaju svakodnevno u Propriumu. Njegove velike strasti su računala, video igre i gumeni bomboni.

Administrative Assistant

Karla posjeduje impresivne vještine komunikacije i upravljanja vremenom, također je orijentirana prema detaljima i stručna je u različitim poslovnim okruženjima u kojima unapređuje unutarnje procese Proprium agencije.

News

Blog at WordPress.com.